Треньорът на Славия Милен Радуканов обяви, че има подкрепата на президента Венцеслав Стефанов за поста си в клуба. Според него е нормално при „белите“ да има спад в играта, тъй като има много нови играчи.
 
„Като преди всеки мач има леко напрежение, но играчите имат желание да подобрят играта си. След равенството с ЦСКА фенове на Славия ме питаха дали ще ставаме шампиони. Ние сме нов отбор, сменихме много футболисти. Нормално е да има спадове. Работим усърдно да подобрим резултатите“, коментира Радуканов пред „Гонг“.
 
„Президентът Венци Стефанов също като мен е учуден от рязката промяна в настроението на публиката. Изведнъж за един мач типично за българския манталитет с някаква злоба се появиха грозни подвиквания. Знаем, че нещата ще са трудни, но президентът на клуба ме подкрепя напълно, благодаря му искрено. Неговата подкрепа към треньорския щаб е най-важна за мен“, разкри треньорът на Славия.
 
„Футболистите поеха изцяло вината за слабото си представяне и имат желание да подобрят играта си още в мача с Литекс“, добави Милен Радуканов.
 
В събота от 17:30 часа Славия приема Литекс в мач от 7 кръг на „А“ група. Срещата е поверена на Никола Попов и ще бъде предавана по „Диема“.