Шефовете на "Ботев" (Пловдив) запретнаха ръкави по осигуряването на качествени футболисти на новия си треньор Милен Радуканов. На стадиона край Бирената фабрика са се наточили за вратаря на ЦСКА Иван Караджов. "Канарчетата" смятат да се възползват от моментния статут на Караджата при "червените".

22-годишният проектонационал е резерва на Райс Мболи и оставането му на "Армията" и през пролетта ще го застопори на пейката, пише ПловдивУтре. Милен Радуканов познава отлично качествата на Караджов от съвместната им работа в ЦСКА допреди две седмици. Именно талантливият страж е предпочитаното от треньорския щаб на "Ботев" класно попълнение за този пост в отбора.

Караджов има действащ договор с "армейците" и се очаква лично собственикът на "канарчетата" Цветан Василев да седне на масата за преговори с шефовете на ЦСКА.

С оглед на желанието да бъде привлечен още един класен вратар се очаква през зимата от стадион "Христо Ботев" да си тръгне единият измежду Илия Николов и Румен Тинков, като това вероятно ще е вторият. В плановете за селекция влизат още поне трима футболисти, като основната цел е привличането на двама качествени нападатели.