Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов изрази негодуванието си от ранния час на мача с Берое. "Армейците" гостуват на носителя на Купата на България в неделе от 15:45 часа в двубой от 28-ия кръг на "А" група. Радуканов е крайно недоволен, че срещата ще се играе следобед, а не по-късно, за да се избегнат горещините.

"Съжалявам, че въпреки хубавия терен и осветлението на стадиона на Берое, мачът е направен от 15:45 часа. Жалко за футбола. Мисля, че един двубой от 20:00 часа щеше да е много по-голям празник за град Стара Загора, а и за нашите фенове. Сега при Берое има еуфория от спечелването на Купата, а качеството на футбола в по-късен час би било много по-добро", коментира Радуканов, обяснявайки, че футболът губи от ранния час на двубоя.

"Поздравявам Берое. Бяха най-достойният отбор за Купата. Искрено им пожелавам успех в евротурнирите. Направи ми впечатление настроението и желанието, с което играха срещу "Левски", продължи наставникът на ЦСКА на пресконференецията си преди гостуването в Стара Загора.

"Излизаме само за победа. Трябват ни две победи от трите мача докрая, за да си гарантираме 3-ото място, но аз ще искам да победим и в трите. С ръководството коментираме неща свързани с бъдещето на отбора като подготовка и трансфери, но нека да изчакаме да свърши първенството. За лиценза с шефовете не съм говорил", добави Радуканов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ