Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се примоли на феновете да напълнят стадиона за реванша със Стяуа от плейофите на Лига Европа. Младият специалист вярва, че тимът му има шанс за успех, въпреки загубата с 0:2 като гост. Двубоят е в четвъртък (25б август) от 20,30 часа на стадион “Васил Левски”.

"Призовавам феновете да дойдат и да напълнят стадиона. Обичаме да играем пред пълен стадион, защото тогава адреналинът е друг. Вярвам, че имаме сили да елиминираме съперника. Важно е в редовните 90 минути резултатът да е поне 2:0 за нас", заяви Радуканов на летище “София” при прибирането на отбора след победата над Калиакра с 2:1.

Треньорът смята, че футболистите са изморени заради сгъстения цикъл от двубои, но до четвъртък ще се възстановят. От думите му стана ясно, че до последно капитанът Тодор Янчев ще бъде под въпрос за мача със Стяуа. Мишел Платини също има леки проблеми, но състоянието му не притеснява щаба на “червените”.

"Наясно съм, че няма да водя ЦСКА 10 години. Ще дойде ден, в който няма да са доволни от мен и ще ме сменят с друг човек. Вече се разбрах с ръководството, когато дойде този момент, да ме изпратят на стаж в чуждестранен клуб. Искам да се уча, за да мога цял живот да съм на разположение на ЦСКА", разкри бъдещите си планове Радуканов.