Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов даде предимство на колегата си Любослав Пенев преди дербито с Литекс. Двубоят от 21-ия кръг в Ловеч е в неделя от 21:00 часа в Ловеч.

“Любо Пенев е легенда като играч на ЦСКА. Аз няма на никого какво да доказвам. Доказвам се на себе си всеки ден. Разбира се, че ще бъде от полза за Любо Пенев, че е работил с по-голяма част от играчите тук. Той има предимство, познава момчетата”, заяви Милен Радуканов на стадион “Българска армия”. Той говори пред журналистите преди отборът да потегли на лагер в Плевен, където ще пренощува преди утрешния сблъсък с Литекс.

“Отиваме да си свършим работата. Литекс и “Левски” направиха хубав мач за Купата. Беше интересно. И двата отбора се раздадоха и играха добре. В главата ми е мисълта, че трябва да победим. Ще се опитаме да направим всичко, което зависи от нас, както винаги. Играем във всеки двубой за победа, независимо в какъв турнир е. В ЦСКА и в приятелските мачове се гони успеха. Когато победиш, е сладко, когато загубиш, е неприятно. Светът обаче не свършва с едно поражение. Нормално е да има настроение и самочувствие, все пак половината отбор е в националния тим, това е друго лице на ЦСКА”, допълни още специалистът.

Милен Радуканов коментира слуховете, че “червените” и Литекс може да си разменят победи за първенството и Купата: “Да, чувам приказки за договорки, не ми е приятно. Ние отиваме и си играем мача, не обръщам внимание на подобни неща, защото е несериозно”./БЛИЦ