Треньорът на Славия Милен Радуканов беше много доволен след постигнатата победа с 2:1 над бившия му тим Локомотив (София) в първия 1/8-финал от турнира за Купата на България. Спецът увери, че "белите" ще се хвърля както в двубоите от първенството, така и в тези за Купата. Радуканов изтъкна, че вече е печелил трофея като футболист и треньор и иска сега да го стори и начело на Славия.

"Радвам се, че спечелихме. Надявам се да излезем крайни победители и да продължим напред", каза Радуканов след победата на стадион "Локомотив", дошла след голове на таланта Стефан Велков и Атанас Курдов.

"Изиграхме много слабо първо полувреме, но през втората част успяхме да се отпуснем. Надявам се тази победа да донесе повече увереност на играчите. Те могат, вярваме в тях, трябва и те да повярват в себе си. Много е сладко да спечелиш Купата. Аз съм я печелил и като играч, и като футболист. Надяваме се и играчите да го почувстват още тази година. Хвърляме се във всеки мач - както за първенство, така и за Купата", каза наставникът на "белите".

"Вече изглеждаме по съвсем различен начин. Омръзна ми да се повтарям, но явно това е от негативните резултати. Има напрежение, изпитваме страх. Постоянно им обяснявам на футболистите, че могат да играят, само от тях зависи. Искрено се надявам тази победа да ни донесе спокойствие и да трупаме точки в първенството, защото са ни нужни", добави Радуканов.