Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов не остана впечатлен от играта на отбора след равенството 1:1 срещу Ирони (Кирят Шмона). Това беше първа грешна стъпка на “червените” след трите поредни победи в контролите в Холандия.

”Видяхте, че имаше пет нови футболисти в стартовия състав. Явно трябва още много работа, за да свикнат към нашия стил, да се сработят с останалите. Новите още не са на това тактическо ниво, на което трябва да са. Да, играхме офанзивно, но срещу “Левски” заложихме на същата схема и победихме”, заяви Радуканов.

“През второто полувреме се мобилизирахме и изравнихме. Не съм доволен много, имаше и положителни, и отрицателни неща, които трябва да ги отстраним. Хубавото е, че не загубихме мача. Постоянно говоря на момчетата, че ЦСКА трябва във всеки мач да побеждава, без значение дали е контрола или официална среща. Не знам вече от колко приятелски мача нямаме поражение. Така трябва да продължаваме”, допълни още наставникът.

“Написах това в сайта, за да има спокойствие около отбора. Постоянно ми звънят журналисти да ме питат какво става, вярно ли е това или онова. Казах още на първата си тренировка, че ако има новини, ще бъдат публикувани в сайта, мисля, че работим добре в тази насока. Всеки ден излизат новини за отбора. Не визирахме никого, просто искахме нашите фенове да знаят за какво става въпрос. Ние работим и продължаваме да преследваме успехите”, коментира още специалистът от Видин, който вчера разпространи чрез официалния сайт съобщение до спортната общественост за актуалните събития в отбора.

“Нищо против нямаме смяната на финала за Суперкупата от Стара Загора в Бургас. Тези нещо обаче трябва да стават по-рано. Ние вече си бяхме направили организация в Стара Загора, сега трябва да отидем в Бургас. Нищо друго против нямаме, само да казват по-рано”, заяви Радуканов по повод двубоя с Литекс за Суперкупата.

“Маркиньос започва да тича, имам уверение, че до една седмица ще му отшуми травмата. Дали ще бъде готов за мача с Литекс, ще преценяваме в часовете преди двубоя. Ще чакаме решението на ФИФА за Жуниор Мораес. Той има договор с нас, тренира и работи. Когато се оправят нещата, ще го ползваме. От нас нищо не зависи, нищо не можем да направим”, допълни още треньорът.

“Предпочетохме топките на Найк, знам, че още отбори в България залагат на тях. Добре е БФС да направи договор с една фирма, за да може всички отбори да имат еднакви условия за работа”, завърши Радуканов./БЛИЦ