„Настроението в отбора е добро след последния мач, когато играхме добре и победихме. Сега целта ни е нашият победоносен поход да продължи и в мача с Миньор”, заяви на традиционната пресконференция треньорът на ЦСКА Милен Радуканов.
“Червените” приемат перничани на стадион “Българска армия” утре от 21 часа.
 
„Миньор е един от добрите отбори у нас, особено през пролетния полусезон. Наблюдавах им три мача и специално победата над Локомотив (София). Явно са се подготвили добре, направили са добра подготовка, имат добър треньор, въобще един от добрите тимове в България, който играе много силно. Във футбола всичко е възможно, затова трябва да сме концентрирани”, каза Радуканов.
 
„Всичко около договора ми ще е наред, мисля, че няма да има никакви проблеми. Най-важното е през юни да започна Про лиценз и да започна курса за него. С ръководството разговаряме, няма никакви драми около моя договор. Вчера празнувахме 63-годишнината на ЦСКА. Специално искам да поздравя всички бивши играчи на клуба, ръководителите, феновете и да им пожелая още повече успехи. Играчите не съм пускал на дискотека, ще имат време за това след 28 май. Ще имат 2-3 седмици да походят на дискотека и на почивка”, каза още Радуканов.
 
„Залата за пресконференции все още не е обновена. Надяваме се от новия сезон да има много по-добри условия за работа, най-вече за журналистите и тогава ще е по-приятно да давам пресконференции горе”, завърши специалистът.