Милен Радуканов похвали футболистите след победата на ЦСКА с 4:0 като гост над Етър.

“Важна е победата, вкарахме доста голове. Доволен съм, че днес Делев реализира първи гол, Анисе и Камбуров също се разписаха. Направихме доста пропуски, но най-важно е, че победихме с добър резултат. Благодаря на футболистите, че днес се раздадоха. Посвещавам победата на дъщеря ми, която днес навършва 16 години. Пропуските днес бяха от липса на късмет, хвърляха се играчи на Етър, правеха всичко възможно, за да спират топката. Знаем класата на нашите нападатели – Платини, Камбуров, Делев, така че е повече липса на късмет”, заяви Милен Радуканов.

“Ето, днес играха и тримата – Камбуров, Платини и Делев. Преди хората се чудеха как ще играят Платини и Камбуров заедно, а днес видяхте, че могат да са на терена. Това, че съм сменил някого не значи, че не съм доволен. Знаете, че Платини не проведе един месец нормална продготовка. След това форсирахме нещата, а той все още изпитва болки в глезена. Има спад във формата, унил е, но важното е да подобрим състоянието му”, коментира още наставникът.

Радуканов обясни и защо е оставил извън групата Сержиньо и Пламен Крачунов: “Имаме 27 футболисти, нормално е някои от тях да отпаднат от групата. Защо не питате, защо Кириакидис не беше в групата за предишния мач. Заставам зад всичките си футболисти и им вярвам.”