Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов определи група от 20 играчи, с която ще потегли утре сутринта към Румъния. В четвъртък от 20:30 часа "червените" гостуват на Стяуа в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Двубоят ще се предава директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

Сред избраниците на Радуканов фигурира най-новото попълнение Пламен Крачунов. 22-годишният бранител беше привлечен изненадващо днес от Локомотив (Пловдив), но все още не е картотекиран в УЕФА. Същото е положението и с Жуниор Мораес. В ЦСКА все още не са получили жълтата карта на бразилеца и продължават да чакат решението на ФИФА, която спря състезателните му права още през зимата заради съдебни спорове между бившите му клубове.

Прави впечатление, че в групата за гостуването на Стяуа го няма младежкият национал Станислав Костов. Сред избраниците на Радуканов е и словенският защитник Денис Халилович, който все още няма официален дебют за ЦСКА.

Групата на ЦСКА:
Иван Караджов, Райс Мболи, Костадин Стоянов, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Адемар, Мартин Дечев, Павел Виданов, Денис Халилович, Тодор Янчев, Борис Галчев, Петър Стоянов, Грегъри Нелсън, Саша Живец, Янис Зику, Спас Делев, Мишел Платини, Станко Йовчев, Жуниор Мораес и Пламен Крачунов.