Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов изрази мнение, че недоброжелатели са искали да смачкат отбора му преди дербито. Младият спец потвърди, че е надъхал играчите си, пускайки им в съблекалнята кадри от велики мачове на "червените". Снощи БЛИЦ ви информира за любопитния ход на Радуканов, който явно до голяма степен изигра ключова роля за постигнатата изразителна победа с 3:1 насред "Герена".

"Момчетата в съблекалнята видяха мигове от велики мачове на ЦСКА, както и от подготовката. Това се случи няколко минути преди началото на двубоя", каза Радуканов при гостуването си в btv.

"При нас няма звезди, печелим като отбор. Ние сме едно цяло. "Левски" водеха с повече точки, бяха пред нас. Имаха по-добро представяне в Лига Европа и всички очакваха ние да загубим вчера. Имаме си нашите проблеми в клуба и се стремим да ги разрешаваме. Шефовете вече си чистят дълговете, но аз не отговарям за това. Създава се много напрежение от външни хора - недоброжелатели, които искаха да ни смачкат преди този мач. Е, радвам се, че не им се получи. Умишлено запазихме мълчание преди мача. Искахме да имаме спокойствие и да играем добър футбол", каза още Милен Радуканов. /БЛИЦ