Старши треньорът на Славия Милен Радуканов остана разочарован след загубата от Локомотив (София) с 0:2. Той каза, че предварително са знаели силните страни на “железничарите”, но груби грешки стоят в основата на поражението. 
 
“Днес допуснахме 3 грешки и ни вкараха два гола. Даже повече владеехме топката, стремяхме се повече да играем. Една грешка от фаул, от корнер, на това разчитат Локомотив. Играта беше равностойна, ние не можахме да вкараме гол, а те – два. Това беше разликата в днешния мач. Съжалявам за изгубените точки”, коментира той след края на мача.

“Няма спокойствие. Има още 3 мача, трябва да се борим да спечелим всеки от тях, докато има теоретични шансове, предполагам още никой не се е отказал, има още 3 финала”, добави Радуканов.

“Вижда се, че имаме проблеми в атака, откакто Наско Курдов ни напусна. Той беше основен голмайстор. Пиргов се контузи от подготовката го няма, ние също си виждаме грешките, не сме доволни от това, което показваме. Трябва да се борим с всички сили. Знаем къде са ни грешките. Говорим постоянно с г-н Стефанов. Трябва да се стремим за в бъдеще да не допускаме същите грешки. Имам си договор, работим, като свърши сезонът, ръководството ще прецени. Мисля, че нещата ще се случват все по-добре в Славия.”, каза още наставникът на “белите”.