Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че настроението преди дербито с “Левски” е приповдигнато и всички чакат двубоя с нетърпение.

“Всеки мач е важен за ЦСКА, във всеки мач излизаме за победа. Едва ли ще има притеснение, че гостуваме на “Герена”. Все пак тези момчета са играли и имат опит от двубои в Истанбул, Виена и Порто. Настроението е приповдигнато, всички очакваме двубоя с голямо нетърпение. Наясно съм отдавна с титулярния състав. Отдавна разигравам дербито в главата си”, заяви Радуканов след посещение в музея на Спортната слава на ЦСКА на стадион “Българска армия”.

”Официално сме се разбрали с Гъргоров, трябва да подпише в петък. До края на сезона ще е договорът му. Разбира се, че ще разчитам на него за дербито. Ще попадне в групата, дали ще играе, ще преценим. Гъргоров е футболист на ЦСКА и ще попадне в групата. Дали е готов за 90 минути, ще видим. Доволен съм, мое желание е, исках той да дойде, тъй като имаме нужда от опитни играчи. Исках Вальо Илиев да дойде в ЦСКА, но получи добра оферта от чужбина, така че темата е приключена”, допълни наставникът.

“Идването в музея е традиция. Всички говорят какво е ЦСКА, нека момчетата видят какво е червената фланелка”, завърши Радуканов./БЛИЦ