Милен Радуканов побесня след равенството 2:2 срещу "Левски" на "Георги Аспарухов". "Белите" два пъти повеждаха в резултата, но домакините изравниха и спасиха едната точка. Телевизионните повторения обаче показаха, че при попадението на Макриев за 1:1 двама футболисти са в засада.

"Додволен съм. "Левски" ни вкара от две статични положения, едното от, които от засада", започна Радуканов изказването си веднага след двубоя. В този момент ТВ7 дадоха повторения на гола на Макриев и Радуканов избухна: "Чиста засада. Неприятна работа. Това е срам, срамота! Извинявайте, че съм толкова емоционален, съжалявам. Тези трябва да ги накажат, но на нас кой ще ни върне точките. Ние спечелихме три точки, поздравявам футболистите, ние сме победителите."

"Искам да поздравя щаба и отбора за свършената работа. Допуснахме доста грешки, има да отстраняваме някои неточности, но се противопоставихме на един от лидерите в България. Като за първа стъпка беше добре. Можеше и да е по-добра, ако беше победа", завърши Радуканов в по-умерен тон./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ