Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов удари сериозно рамо на родния си клуб Бдин, подсилвайки го с трима от своите футболисти. БЛИЦ разбра, че "червените" преотстъпват на тима от Видин талантите Божидар Стойчев, Милен Кикарин и Георги Амзин.

Наставникът на Бдин Альоша Андонов изведе снощи избраниците си за първа тренировка от лятната подготовка. Както е известно, родният тим на Милен Радуканов се завърна в Западната "Б" група, а на старта се падна да домакинства на Банско.

Вратарят на ЦСКА Божидар Стойчев, който през пролетта пази за Академик, беше желан от Чавдар (Етрополе), но Радуканов реши да го прати в Бдин.

На първата тренировка на втородивизионния тим от Видин присъстваха близо 15 нови попълнения. Най-известният от тях беше Десислав Русев, играл за последно в Калиакра.

От щаба на Бдин информираха за БЛИЦ, че заради предстоящите контроли със Славия и ЦСКА Альоша Андонов и избраниците му ще бъдат на тридневен лагер в Дупница. Проверката с "белите" е на 6 юли в Самоков, а с "червените" на 8-и, отново на стадион "Искър".

Бдин има запланувани контроли още с Монтана, "Ботев" (Враца), Миньор (Перник) и Чавдар (Бяла Слатина).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ