Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Милен Радуканов говори пред БЛИЦ за случващото се в отбора. “Канарчетата” направиха вчера равен 0:0 с Етър във Велико Търново в мач от Източната “Б” група. Пловдивчани продължават да изостават с 8 точки от лидера Любимец и целта – влизане в “А” група, все повече се отдалечава.

“Никога не съм имал нещо против феновете на “Ботев” (Пловдив), няма и да имам. Спекулират с мен. Не съм давал изявления след вчерашния мач с Етър, дори не се явих на пресконференцията. Някой се опитва да ми навреди”, коментира Радуканов пред БЛИЦ по повод изказване, което беше разпространено от медиите. Според думите наставникът заявил, че иска да си тръгне от клуба заради отношението на привържениците.

“Имах среща с хора от ръководството на “Ботев”, видях се с президента Юли Попов. Решение дали оставам ще има днес или утре”, допълни наставникът.

“Хората, които бяха против мен в “Ботев”, са Сашо Александров, Николай Домакинов и Атанас Курдов. Те развалят атмосферата в клуба. Ако остана, ще поставя условия не само да бъдат глобени, а и да ги освободят от клуба”, завърши Радуканов пред БЛИЦ.