Старши треньорът на Славия Милен Радуканов потърси в своя отбор вината за първото поражение за сезона в А група. „Белите” загубиха с 0:1 столичното дерби с Локомотив (София) в „Надежда”. Радуканов обясни гневното напускане на Венци Стефанов в 80-ата минута на мача с негативния резултат.

„Поздравявам отбора на Локомотив с победата. Трети мач поред започваме с 1:0 за противника и е трудно, затова беше изнервен Венци Стефанов. Никога не съм коментирал съдийството, даже през първите три кръга бях доволен, днес беше малко странен, но не ни е виновен съдията. Никога не търся причината извън нас – в съдията, терена, времето”, сподели Милен Радуканов.

„Изпуснахме положения, на какво се дължи – на късмет. Те ни я ритнаха 2 пъти от 20 метра и ни вкараха, това е. Бяхме много напрегнати, първото полувреме не бяхме достатъчно агресивни и не успяхме да контролираме мача, което искаме. Аз си знам, че си имаме доста проблеми, че имаме да изчистваме още доста неща, допускаме много грешки при изнасянето на топката, но е така като искаш да играеш., Ако искаме само да я ритаме напред, няма да има грешки. Никой няма запазено място и гаранция, че ще играе. Имаме си достатъчно хора на тоя етап, ако изпадне младо момче, можем да го вземем”, допълни треньорът на Славия.