Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов постави условие на ръководството. Наставникът заяви, че ще приема нови футболисти до понеделник. След това не иска да бъдат привличани евентуални попълнения. Както е известно, “червените” гостуват на “Левски” в дербито на 26 февруари (събота) в първия пролетен кръг.

“До понеделник ще видим дали ще има нови играчи при нас. Ако ще има, те трябва да дойдат до понеделник. След това няма да привличаме нови футболисти”, заяви наставникът след победата с 2:1 срещу Чавдар (Бяла Слатина) в контрола, играна в Елин Пелин. Както е известно, след раздялата с Павел Виданов, е твърде възможно да бъде привлечен Валентин Илиев.

“Виданов е преотстъпен на Рапид (Букурещ) с мое съгласуване. Нямам индикации, че някой друг ще бъде продаван. Трансферният прозорец обаче е отворен в някои държави и винаги може да се случи нещо. Ще преотстъпим някои футболисти в Академик. Радулович най-вероятно ще остане при нас, след като пропадна трансферът на бразилеца”, допълни Радуканов.

“Най-важното от този мач беше да нямаме контузии. Делев обаче бе ритнат лошо, но на първо четене докторът каза, че не трябва да е сериозен проблем. Коце Стоянов също бе ударен. Ще видим в понеделник. Харесаха ми всички, които играха. Моите футболисти са най-добрите. Спокоен съм за мача с “Левски“, завърши треньорът на “армейците”./БЛИЦ