Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че сагата с мястото на провеждането на мача с Видима-Раковски не е повлияла негативно върху неговите възпитаници. Спецът даде изявление пред медиите преди отборът да отлети със самолет за Каварна, където в неделя от 18 часа е шампионатната среща.
 
“Нямаме подобни проблеми. Въпросният казус вече е разрешен, а момчетата се подготвяха максимално добре за предстоящия двубоя. Искам обаче да споделя нещо друго – спекулацията с Апостол Попов се стовари върху него в периода, в който той навлезе във форма. Всички го подкрепяме и знаем, че това няма да се отрази негативно върху играта му”, заяви Радуканов.
 
Той отрече да е получавал предложение за нов договор, като призна, че все още не е водил разговори по темата с клубното ръководство.
 
“След мача с Черно море ще организираме контрола, в която ще може да използвам бразилеца Макелеле. Не ме питайте защо я няма жълтата му карта, аз не мога да ви отговоря на този въпрос”, добави наставникът.  
 
„Знаете българския манталитет, надявам се да не подценим отбора на Видима. Ние можем сами да си направим мача труден. Всичко си зависи от нас", завърши Милен.
 
“Червените” пристигнаха на аерогара София със зелен автобус на частна фирма, тъй като клубното возило ще ги чака на летището във Варна, откъдето ще ги закара до Каварна. На самолета не се качиха италианският бранител Фабрицио Грило, Лукас Трекаричи, който има проблем с ахилеса, и Станислав Костов, на когото Милен Радуканов няма да може да разчита до месец април заради счупена ръка.