Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че не се притеснява от дадените му функции и на главен мениджър. След напускането на Емил Костадинов наставникът ще трябва да заеме и неговата длъжност.

„Научих се да бъда треньор в движение, ще са науча да бъда и мениджър. Длъжен съм, за да не отиде на вятъра целия труд, който положихме през последните 9 месеца. Разочаровам се, че много хора си тръгнаха от отбора в толкова тежък момент. Лесно е да си в ЦСКА, когато всичко върви по мед и масло. Нужна беше реорганизация в клуба и затова поех този ангажимент. Този отбор има бъдеще и може да стигне далеч. Сътресения тепърва ще има в ЦСКА, но ние сме длъжни да дадем всичко от себе си, за да защитим клуба и марката ЦСКА“, заяви Радуканов пред Канал 3.

“От днес започваме с подготовката за следващата седмица. Радващо е, че няма контузени, всички могат да тренират пълноценно. Единствено Зику беше леко изостанал, тъй като имаше 10 дни за почивка. Вече обаче и той се включи наравно с новите си съотборници. Мораес не е играл от 6 месеца, но това не му попречи още от самото начало да се включи на 100% в тренировъчния процес“, сподели още Радуканов./БЛИЦ