Треньорът на Пирин - Милен Радуканов коментира загуба с 1:3 от Славия в последния двубой от редовния сезон на Първа лига. Той коментира представянето на своя тим, като не скри разочарованието си от поражението.

"Поздравявам Славия. Искаше повече победата и си я заслужи. След добрия мач срещу ЦСКА, в който стояхме равностойно срещу водещия отбор в България, днес се получи пълен срив. Това е психологически момент, който е много важен. Цяла седмица говорихме и днес очаквах или да играем много добре и да спечелим или да излгеждаме по този начин. За съжаление се случи второто. Това е ситуацията. Продължаваме да се борим в групата, ще видим докъде ще я докараме", каза Радуканов. 

"Без коментар. Днес е понеделник. Нека мислим за урешния ден. Пуснете си Слави Трифоново и песента му "Няма такава държава". Гледаме напред. Дай Боже да се представяме добре в групата. Има още мачове – шест мача. Ще се борим, но ще бъде много трудно да се вдигнем психологически. Това са ни възможностите. Беше ясно още в началото на сезона. Проблемите при нас си остават", добави той пред Диема спорт.

"В живота и във футбола всичко е възможно. Ще се надиграваме. Гостуваме на Черно море, след това играем с Витоша. Миналата година бяхме сред първите два и се спасихме рано. Всичко е възможно. Опитваме да правим нещо да се учим в тежки условия, тук съм малко повече от една година. Не мога да не съм недоволен. За финансови проблеми се говори само в Ботев и Пирин и ние се борим с всички други", завърши наставникът на Пирин.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА