Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че не е разочарован след загубата с 0:3 от Де Граафшап в контрола. Това беше първо поражение за “червените” в приятелски мач под ръководството на треньора.

“Всяко нещо си има първи път, вече имаме загуба и в контролите. Получи се странен мач, пропуснахме две положения след това ни вкараха 2 гола. След това пропуснахме още 7-8 положения. При 3:0 да кажа, че сме играли добре ще звучи несериозно, но мисля, че направихме добри неща. Имахме 5 излизания сами срещу вратаря, но лошото е, че не успяхме да ги реализираме. Не съм доволен 10-15 минути от първото полувреме и от второто накрая. Ще трябва работа, за да изчистим грешките. Има време, цяла година е пред нас. Две индивидуални грешки при първия и третия гол, колективна - при втория. Съперникът имаше само още едно положение. Да се надяваме, че противниците ще изпускат срещу нас в първенството”, заяви Радуканов.

“Направихме добри три мача, но днес не съм разочарован от играта, а от резултата и индивидуалните грешки, които допуснахме. Постигнахме добра физическа подготовка и от другата седмица се готвим за първия мач”, коментира още наставникът.

“Маркиньос отива да договори личните си условия с Анортозис и да премине медицински прегледи”, завърши Радуканов./БЛИЦ