Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов е доволен от жребия за плейофите на Лига Европа, който противопостави на тима румънския Стяуа.

“Ще е поносим съперник, ако влезем в групите на турнира. Имаме информация от обща култура за Стяуа, знам, че е европейски шампион и най-титулуваният отбор в Румъния, с много голям бюджет, купуват се постоянно чужденци. Тепърва ще направим разузнаване”, заяви Радуканов.

“Няма как Вальо Илиев да ми даде информация. През зимата предпочете да играе в Стяуа, а можеше да дойде при нас. Това е съдбата. Със сигурност ще следим всичко при съперника. Знаете, че при нас е Зику, който не веднъж е получавал предложение да премине в този отбор. Убеден съм, че ще иска да се докаже срещу тях, мисля, че ще е амбициран да покаже, че не случайно е избрал ЦСКА”, допълни още наставникът пред Гонг.

“Амбицията в нас я има, с който и да се бяхме паднали. Друго са реалностите, в които се намира българският футбол. Надявам се, че ще успеем. Надявам се да сме подготвени добре и да ги разузнаем. Ще можем да се видим с Джиджи Бекали очи в очи, за да се разберем за Жуниор Мораес”, завърши Радуканов./БЛИЦ