Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе доволен след успеха с 3:0 над Малеш (Микрево) и класирането за 1/4-финалите за Купата на България.

”Най-важното е, че продължаваме напред, това бе най-важната цел за есента. Приятен мач, очаквано победихме. Домакините се постараха да подготвят терена, но класата си каза думата. През първото полувреме играхме срещу вятъра, теренът също бе в лошо състояние. Ние гоним участие в евротурнирите на всяка цена. Дали през купата, или през първенството, няма значение. Нямам претенции за следващ съперник за Купата, каквото се падне. Там Димитър Пенев има думата”, каза Радуканов.

“Искрено се надявам да изиграем мача с Порто на високо ниво, за престиж е. Дано футболистите се представят добре, в Европа може да ги забележат. Оценката ми за представянето в Лига Европа е добра, постигнахме първа победа, изиграхме прилични мачове срещу Бешикташ в Истанбул и София. Самото влизане в групите на Лига Европа е добър резултат. В първенството тръгнахме трудно, накрая успяхме да наваксаме с точките. Разбира се, те са много малко за нивото на ЦСКА. Близо сме обаче до лидерите и може да ги доближим до тях през пролетта”, завърши треньорът./БЛИЦ