Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе доволен от успеха срещу Амкар (Перм) с 3:2 в контрола.

“Имаше и добри и лоши моменти, но е добре и за самочувствие, че победихме. Все пак това е Амкар (Перм). На лошите неща ще наблегнем повече, хубавите също ще ги отбележим. Както казвам всеки ден, чака ни работа и пак работа”, заяви Радуканов.

“Допуснахме грешки, защото момчетата се оплакват от умора, а и теренът въобще не беше добър. Важно е желанието. За първи път ни вкараха два гола, получиха се индивидуални грешки, ще ги изчистим. Не може да не ме радва навлизането на млади футболисти. Още, когато дойдохме в Анталия, казах, че половината наши играчи са млади – на по 18-19-20 години. Радулович днес направи много добър мач. Доволен съм и от останалите – и Бахъров, и Амзин, всички млади, които влизат, се опитват да се влагат максимално, вече усещат тръпката в ЦСКА и какво се иска. Все още, доколкото знам, има някакви проблеми с документите на Радулович, но се надявам това скоро да се разреши и да го картотекираме”, допълни наставникът.

“Мисля, че травмата на Костадин Стоянов не е притеснителна. Утре ни предстои само една тренировка, след това имат почивен ден, така че за двубоя в събота се надявам да е готов”, завърши Радуканов./БЛИЦ