Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов си пожела отборът да е едноличен лидер след 5-ия кръг в “А” група. “Червените” посрещат Локомотив (Пловдив) в понеделник (12 март) от 20:00 часа на стадион “Българска армия”.

“В паузата изиграхме три контроли, от които си направихме изводи. Локомотив (Пловдив) е сериозен отбор, със сериозен президент и винаги играе силно срещу нас. Надявам се да сме еднолични лидери след този мач, затова се борим. Ние гоним нашите цели и за да ги постигнем, трябва да продължаваме да бием във всеки мач”, заяви Радуканов днес на “Армията”.

“Контролите показаха, че има млади футболисти, които са готови и може да се разчита на тях. Виждате, че Александър Якимов е в групата, след като показа добри игри”, сподели още наставникът.

Той не пожела да коментира информации в медиите, че на новия шеф Драголюб Симонович е забранено да влиза в съблекалнята: “Не искам да коментирам този въпрос. Работим всеки ден, виждаме се с Дуци и правим всичко възможно ЦСКА да побеждава”, завърши Радуканов./БЛИЦ