Милен Радуканов посочи мачовете между ЦСКА и Стяуа от плейофа в Лига Европа като повратна точка във взаимоотношенията му с “червените” босове. 39-годищният специалист, който в момента е треньор на “Ботев” (Пд), даде обширно интервю пред Livesport.bg.
 
"След мачовете със Стяуа усетихме, че нещо започва да се случва", коментира Радуканов. Той обаче не пожела да изпада в конкретика.
“Няма значение какво точно имам предвид. Но е факт, че след отпадането ни от евротурнирите всичко се преобърна. Искам още веднъж да благодаря за дадения шанс да водя ЦСКА", добави настоящият наставник на Ботев (Пловдив).
 
Радуканов изрази учудване, че Костадин Стоянов е дал положителна проба. Радуканов дори изтъкна, че малко или много той е в основата на израстването на бранителя. "Когато дойдох в клуба, той беше ляв бек. Аз веднага го вкарах в центъра на защитата и набързо той успя да стигне до националния тим", отчете Радуканов.
 
"Важното е да можеш да извадиш качествата на всеки един състезател. Това е психологията на треньора. Видя се, че Мишел Платини е много добър футболист. Бразилецът, разбира се, си има кусурите, но аз успях да го накарам да играе силно", каза още Радуканов.