Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов поздрави отбора след изстрадания успех с 2:1 над Калиакра в Каварна в 3-ия кръг. Наставникът коментира надълго дали се опасява, че може да бъде сменен, ако отборът отпадне от Стяуа.

“В България ние треньорите винаги трябва да се притесняваме за нашия пост, защото ни сменят постоянно, с причина или без причина. Говорим си с колегите, и с Гонзо дори, че не трябва да ни сменяват толкова често. В България треньорите ги гонят без никакви неустойки, без нищо, решават и те сменяват. Трябва да се защитаваме един друг. Докато не започнем да се уважаваме помежду си, не знам как ще ни уважават.

Аз не се притеснявам, защото от първия ден работя на 100 процента. В последните 20 години надали е имало друг, който да работи като мен, в тези условия. Въпреки всичко работя, всеотдаен съм и ще продължавам да го правя, докато ме държат. Ако стане нещо, винаги ще си тръгна с вдигната глава. Защото знаете, че когато поех отбора, ЦСКА беше в нокаут. Утре да ми кажат, не ми трябваш, тръгвам си. Имам договорка с шефовете, някой ден, когато вече не съм им нужен, искам да ме пратят да се уча в чужбина, защото още съм млад и мога да съм полезен за в бъдеще”, коментира специалистът.

“Трудна победа срещу Калиакра заради бройката играчи, с която останахме накрая. Тежък мач, важно е че, издържахме физически и психически.  Ако търсим виновни, винаги ще намерим. Така е станало, съдията така е преценил. Играчите може би са подходили невнимателно и получиха червени картони. Спас Делев направи глупост и му дадоха червен картон. За съжаление в следващия мач няма да мога да го използвам. Много го провокираха - и вътре на терена, и от резервната скамейка”, заяви още Радуканов.

“Отдавна се готвим за мача със Стяуа, загубихме първия с 0:2, предстои реванш, в който ще дадем всичко от нас и ще се опитаме да ги отстраним. Винаги загуба в Европа тежи. Важното е, че днес се вдигнахме и победихме. На Халилович му трябва време, докато се сработи с Костадин Стоянов”, завърши наставникът./БЛИЦ