Наставникът на Славия Милен Радуканов не изпълни желанието на феновете да подаде оставка след домакинската загуба с 0:2 от Берое. През почти цялото второ полувреме на днешния мач запалянковците на "белите" скандираха срещу треньора, а той заяви, че Венцеслав Стефанов решава.  

"Играем слабо - нормално е да загубим. Поздравявам Берое, явно те искаха повече победата", заяви след поражението Радуканов.

"Президентът, още като дойдох първия ден, се разбрахме, че няма да си подам оставката. Само да си играем на вижте колко е смел, а пък после се връща. Имаме уговорка с Венци Стефанов, когато реши казва кога да си подам оставката", каза наставникът на "белите".

"Имаше лоши неща през седмицата. Фонсека се контузи. Да Силва беше на инжекции до преди мача. В последните два двубоя вървим надолу, не знам защо се получава така. Преди две седмици викаха "Браво!", сега викат "Оставка!". Психологически не сме готови, за големите очаквания не сме подготвени, явно ни идва повече. Във футбола винаги има напрежение", добави Радуканов.

"Не очакваме повече нови играчи. Вече ще влизат юношите в групата, ще има възможност да играят и те. Групата ни намалява. Въпросът с мотивацията не е на дневен ред, щом са на работа, те трябва да са на ниво и да изпълняват задълженията си", завърши треньорът на Славия.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите