Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че тимът му трябва да победи Черно море в четвъртфинала от турнира за Купата на България. Двубоят е на 5 април (вторник) от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

”За ЦСКА винаги са важни трофеите. При създалата се ситуация е реално да преследваме Купата на България. Очаквам да победим Черно море и да стигнем до полуфиналите. Съперникът е един от добрите отбори в България”, заяви Радуканов.

Помолен да направи сравнение между срещата във Варна, спечелена от “моряците” с 1:0 и предстоящия мач той заяви: “Трябва да излезем с чисти глави и да надиграем съперника. Уважаваме Черно море, на самия мач ще се види кой треньор как ще подходи. Във Варна теренът беше лош, тук ще играем на хубав и това ще е предимство за нас, тъй като ние се стремим да си подаваме ".

Той коментира и мача със Сливен в петък (2:0) и второто попадение на Спас Делев, отбелязано от засада. "Да, видя се, че има засада. Според мен съдията се обърка, тъй като явно не видя, че Шеридън игра с глава. Ако го беше видял, щеше да я маркира”, каза още наставникът на “червените”./БЛИЦ