Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов беше огорчен след загубата с 1:2 от Славия, която остави тима му на второто място в "А" група. Наставникът категорично заяви, че никога не би предал клуба. Дори заради ЦСКА семейството му е останало на заден план.

"Още преди началото на мача предупредих играчите, че Славия вкарват голове в началото на двубоите си. Така стана и сега. Не показахме това, което можем. Не бих искал да коментирам за предателство от страна на футболисти. Знам само едно нещо. Аз не съм предал ЦСКА! Вярвам на играчите си и винаги ги гледам в очите. Същото направих и сега в съблекалнята. От 2 години съм тук и всеки ден, в който идвам на работа давам всичко от себе си. Не съм спал по цели нощи, оставих семейството си на заден план, за да може ЦСКА да изглежда добре. И да има предатели, аз не съм такъв", заяви Радуканов.

"Нямам обяснение за тази неприятна загуба. Може би повлия отсъствието на основните ни защитници, които носят тежестта в отбрана. Знаете, че имаме доста контузии. Нямаше какво повече да направя. Нали видяхте, че пуснах 5-6 нападатели. Нещата обаче не се получиха", продължи наставникът на "армейците".

"Всичко, което се пише и говори за ЦСКА влияе негативно. Няма как да се работи в такава обстановка", коментира още огорченият Радуканов.

"Не мога да коментирам дали ще има нов треньор в клуба или не. Не е нормално да изкараме цяла година без поражение. Нееднократно съм казвал, че е нормално всеки отбор да записва загуби и равенства. Дори и тогава пак може да бъде шампион", каза още наставникът на "червените".

"Съдии не коментирам. Щом е свирил, значи е имало дузпа. Имаше хора пред мен и не видях. Ще гледам повторенията", завърши Радуканов.