Наставникът на Славия Милен Радуканов остана доволен от представянето на играчите си в мача с бившия му тим ЦСКА, завършил 2:2.

"Доволен съм от желанието и старанието на футболистите. Само в първите десет минути дадохме инициативата на ЦСКА, подходихме с много респект към името на противника. Говорихме през седмицата, че не трябва да има нито подценяване, нито надценяване, да показваме респект към отборите. След това взехме инициативата в свои ръце, изпуснахме доста положения. Двата гола срещу нас бяха от невнимание и индивидуални грешки. Докато нашите попадения станаха факт след хубави комбинации. Получи се това, което очаквахме, ЦСКА изритваше всичко напред и вече там се бореха за втора топка. Ако не стане, разчитат на фаулове и корнери, ние го бяхме тренирали", коментира Радуканов.

"Техническите грешки по време на мача ги прощаваме. Отдаваме ги на това, че подходихме с прекален респект към противника. Като победим някой от големите отбори, това ще се преодолее. Отправям упрек към целия отбор за головете срещу нас. За да получим гол, всички са виновни, за да вкараме гол, значи всички имат заслуга за това", продължи наставникът на Славия.

"Аз не мисля, че имам реваншизъм към ЦСКА. Към тях претенции не съм имал, те имат някакви към мен. Истински професионалист съм, исках Славия да победи и мисля, че го заслужаваше повече, с оглед показаното на терена. Тези неща ги оставям в миналото. Лошото е, че мен ме атакуват хора от ядрото на ЦСКА. Разбирам да е отвън някъде, а те идват отвътре, което е жалко", каза Радуканов.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите