Треньорът на Славия Милен Радуканов се надява "белите" да стабилизират представянето си и да стигнат до 3 точки срещу Пирин (Гоце Делчев). Днес от 14 часа столичани гостуват на последния в "А" група в двубой от 20-ия кръг на първенството.

"Трябва да стабилизираме представянето си и да побеждаваме в повече мачове. Към това се стремим. Трудно е за кратко време много неща да се променят, но се опитваме. Стараем се", заяви Радуканов пред "Тема Спорт".

"Имаме три победи и три загуби, откакто поех отбора. С по-стабилните отбори засега играем трудно. Трябва да започнем да играем по-добре и срещу тях", добави специалистът.

"Пирин (Гоце Делчев) разчита основно на домакинствата си. Вкъщи дават максимума от себе си, хвърлят се здраво. Имат добър треньор. Уважаваме всеки противник. Длъжни сме да играем на предела на възможностите си да търсим успеха", завърши наставникът на "белите". Радуканов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. След изтърпяно наказание в състава се завръща руснакът Олег Шалаев.