Треньорът на Славия Милен Радуканов се яви усмихнат пред журналистите след победата над Нефтохимик с 2:0 в мач от 17-ия кръг на “А” група. Това беше трети успех, който "белите" постигнаха под негово ръководство.

“Много важна победа. Радвам се, че я постигнахме. Мачът тръгна много добре. Направихме доста пропуски, но съм доволен от постигнатия успех. Както се казва, отлепихме ютията от дъното. Има още много какво да работим. Най-вече съм доволен от точките. На моменти се случват нещата, които тренираме. Повтаряме и доста грешки и трябва да ги отстраним, защото в други мачове ще имаме проблеми. Виждаме си грешките. Като вкарахме първия гол, леко се дръпнахме назад, но това е българският манталитет. Виждате го и в другите отбори.

Като вкараме гол и си мислим, че мачът е свършил. Когато и да вкараме - в първата или последната минута, трябва да гоним победата до самия край. Не мога да преценя дали тази схема на шампионата с повече мачове е по-добра. Може би ще мога да го кажа в края на сезона", загадъчно завърши Радуканов.