ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Европейският вицешампион по борба Даниел Александров, който беше избран за депутат в предстоящото да се събере 49-о народно събрание, изненадващо дебютира за футболния отбор на Банкя в първенството на Софийската АОГ – 1 група.

Рамбо, както е известен Александров, се появи в игра след почивката при победата на тима си с 3:0 като гост на Спартак (Долни Пасарел) в мач от от 6 кръг, съобщава „Витоша нюз“.

Европейският шампион по сумо Атанас Колев си вкара автогол в 12-ата минута и така Банкя поведе в резултата. Останалите попадения паднаха в края на мача, и то в рамките на две минути.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Първо вратарят на Спартак Ивайло Цветков направи двойно спасяване при изпълнена от Велизар Василев дузпа, но при добавката Румен Ангелов успя най-сетне да довкара топката във вратата. Попадението беше признато, въпреки дългото оспорване от страна на домакините, които претендираха за засада. Минута по-късно Божидар Карамфилов оформи крайния резултат с точно изпълнение на фаул.

С този успех Банкя се изкачи на пето място във временното класиране с 11 точки. Спартак (Долни Пасарел) е на последната позиция без спечелен актив.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК