Димитър Рангелов, който вкара първия гол за победата на България с 2:0 над Македония, помоли журналистите да критикуват градивно Ивайло Петев и футболистите му, и да не ги смачкат с непрестанни атаки.

"Много се радвам, че спечелихме два мача поред. Днес беше много труден мач. Съперникът играеше грубо. Ние показахме играта, която можем, но се радвам, че победихме. Хубаво е, че играем компактно", коментира Рангелов.

"Не позволихме на Португалия да играе тяхната игра. Това е важно, защото не сме от най-класните отбори в света и трябва да се защитаваме. Мисля, че успяхме добре да го направим - както в Португалия, така и днес в Скопие", каза нападателят на Коняспор.

"Двете поредни победи като гост ще дадат самочувствие на всички момчета. Повечето играят на добро и постоянно ниво и в клубните си отбори. Трябва да гледаме по-оптимистично, защото имаме квалитет. Това е голямата промяна, да бъдем позитивно настроени. В последно време имаше негативизъм към нас, треньора и ръководителите. Нормално е да има критика, но се надявам да е по-градивна, а не да ни мачкате и да се чувстваме зле. Защото критиците ни критикуваха доста остро, но явно това им е работата. Мен лично критиката ме мотивира още повече. Винаги давам всичко за родината", добави Рангелов.

"Македония е горе-долу на нашето ниво. Със силните играем силно, а срещу такива като тях не показваме максимума. Днес играхме на максимума. Взехме два мача като гост, което отдавна не сме правили", доволен е опитният нападател.

ВИЖТЕ ПОПАДЕНИЕТО НА РАНГЕЛОВ