Опитният нападател Димитър Рангелов отново е актуален за Лудогорец. Бившият национал е предложен на клуба от Разград от мениджъри, пише "Меридиан Мач". В момента Рангелов е собственост на турския Коняспор, но от клуба заявиха, че повече няма да разчитат на него и се очаква в следващите дни той да разтрогне своя договор. През есента нападателят записа 11 мача, в които отбеляза 2 гола.

Както е известно, през юли шампионите бяха много близо до привличането на Рангелов. БЛИЦ първи разкри тогава за интереса на разградчани, което след това беше официално потвърдено. Рангелов обаче предпочете офертата на елитния турски тим. Въпреки това 31-годишният футболист си остави вратичка, че един ден може да се озове в Разград.

Не е тайна, че Лудогорец има проблеми в атака, които са породени от слабата форма на Роман Безяк, бавното аклиматизиране на Юнес Хамза и недостатъчната класа на Жуниор Кишада. През есента атакуващите футболисти отбелязаха общо само 10 гола. Бразилецът и тунизиецът вкараха по 4 попадения, докато словенецът се отчете с едва 2 гола.

Димитър Рангелов играе в чужбина от близо 10 години. През 2006 г. той бе продаден от Славия на Страсбург, като след това смени Ерцгебирге (Aye), Енерги (Котбус), Борусия (Дортмунд), Макаби (Тел Авив), Люцерн и сега в Коняспор. Рангелов има 30 мача и 3 гола за националния тим. Сега мениджърите на нападателя ще се опитат да му намерят нов отбор в чужбина, но предвид неговата възраст, вече трудно някой би му дал голяма заплата.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015