Потомък на Васил Левски става пресаташе на "Левски". Новият глас на "сините" се казва Тодор Ненов, разкриха отлично осведомени източници. Именно той е фаворит за поста на "Герена". Ненов е по-известен с артистичния си псевдоним Камората. С това прозвище доскоро се изявяваше в рапмузиката. Любопитното е, че точно Камората е и човекът, който преди време написа песен за агитката от емблематичния сектор "Б".

Иначе Тодор Ненов няма солиден стаж в журналистиката, каквото бе изискването в обявата, която от клуба публикуваха преди време.
"Васил - прапрадядо ми, е втори братовчед на Дякона, пояснява Тодор. - Родът на Левски по бащина линия, т.е. и моят, е от село Кочмаларе, което днес се казва Отецпаисиево."

Тодор е завършил класическата гимназия в София, а след това става възпитаник и на НАТФИЗ в специалност куклен театър. Няма диплома от академията заради няколко невзети изпита. Но продължава да се занимава с изкуство - режисира видеоклипове, освен че пее. Другата му професия е кондиционен треньор на деца. Практикува, откакто е изкарал американска програма "Кор фит" - следдипломна квалификация в НСА. Но любовта му към историята не е закърмена в Класическата гимназия или от книгите, изчел в НАТФИЗ. Тя е кодирана в собствената му кръв. Освен че носи ДНК-то на Левски, той се гордее с още много четници и революционери в рода си.

Ненов ще смени на поста в "синия" клуб Кирил Лулев, който почна работа в Канал 3.