Алжирският национал Райс Мболи е титуляр за Славия и ще пази в домакинството на Калиакра. Срещата от първия кръг на "А" група стартира в 18:00 часа на стадиона в "Овча Купел".

Мболи не присъства при официалното представяне на отбора на "белите" преди дни, тъй като се очаква скоро да бъде продаден в Англия или Русия. Привлечените от Левски Виктор Генев и Иван Цачев също попаднаха в стартовия състав на треньора Емил Велев за двубоя с Калиакра. Завърналият се от проби в германския Ерцгебирге (Ауе) Галин Иванов също е титуляр за най-стария столичен клуб.

Както е известно, извън групата на "белите" останаха контузеният Тодор Колев и наказаният Николай Божов, привлечен от Академик (София). Кокала не може да разчита и на завърналия се след преотстъпване във Спортист (Своге) Виктор Дениран, който все още не е получил картотека.

Титуляри за гостите от Каварна са преотстъпението от Славия в Калиакра Йордан Господинов и Николай Петров. /БЛИЦ

Стартовите състави

СЛАВИЯ: 26.Райс Мболи, 21.Богомил Дяков, 35.Йордан Петков, 2.Атанас Дреновички, 22.Виктор Генев, 6.Николай Дюлгеров, 20.Радослав Димитров, 77.Даниел Пеев, 24.Иван Цачев, 33.Галин Иванов, 19.Жозе Жуниор

КАЛИАКРА: 29.Йордан Господинов, 15.Антон Петров, 14.Иван Райчев, 5.Антон Димитров, 4.Детелин Димитров, 77.Светослав Петров, 10.Николай Петров, 8.Ивайло Раденцов, 22.Четин Садула, 31.Георги Филипов, 23.Георги Станчев