Националният отбор по футбол продължава да е разиграван от организаторите на контролния мач срещу Саудитска Арабия.

След като преместиха двубоя от "Али Сами Йен" на едно от помощните игрища на Олимпийския стадион "Кемал Ататюрк", сега домакините не пуснаха българите да тренират там, а ги изпратиха да дирят отдалечена база. Тренировъчният комплекс "Орхан Кечели" е на десетки километри от хотела на националите и в противоположна посока на "Кемал Ататюрк", информира "Гонг". Заради ужасен трафик, и то на магистралата, тренировката на националите не можа да започне на време.

Заниманието на националите бе предвидено за 18 часа, но поради убийствения трафик в Истанбул, плановете на Лотар Матеус за пореден път търпят промяна. Играчите са леко изнервени поради обстановката в турския мегаполис.

Контролата между България и Саудитска Арабия е утре от 18:30 часа на едно от помощните игрища на Олимпийския стадион "Кемал Ататюрк". Стана ясно, че контролата няма да бъде предавана директно по ТВ+, а по другия канал на "Булсатком" - Филм+.

Футболните фенове ще могат да гледат и двата мача от утрешната програма в нашата Група "G" от квалификациите за Евро 2012. В 21:30 часа по TВ+ започва прякото предаване на двубоя Швейцария - Уелс. С половин час по-късно стартира мачът Англия - Черна гора. Той ще бъде излъчен пряко по Нова Спорт. /БЛИЦ