Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов участва в пресконференцията преди градското дерби с Ботев, която беше обща за двата клуба. Бившият съдия обяви, че е обидно феновете на „черно-белите“ да бъдат извозвани с автобуси до Коматево като прокажени.

„Коматево е в Пловдив, „Лаута“ също, и феновете на Локомотив и не заслужават да бъдат карани с рейсове като прокажени от единия стадион до другия. Това е все едно да събираме привържениците на Ботев на Коматево и оттам към Лаута. Мисля, че е обидно по този начин да се случват нещата. Има градски транспорт. Защо всеки фен не може спокойно и свободно със семейството си да стигне до стадиона на другия отбор? Надявам се за следващия двубой нещата да са се променили,“ коментира Узунов.

„Независимо, кой ще победи, най-важното е двата отбора да си подадат ръка след срещата. Знаете, че нещата в съдийството не са на много добро ниво в България, но нека да оставим рефера да си свирят спокойно мача“, призова административният директор на Локомотив. 
Голямото дерби на Пловдив е в събота, 20 февруари, от 13 часа.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!