ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Локомотив (Пловдив) оглавява класирането на efbet Лигата и може да премине през наистина сериозен тест на амбициите за титла, които феновете на тима вече предявяват.

Силното представяне на „смърфовете“ обаче може да има и друго обяснение, освен работата на треньорския щаб, управата и селекцията. При „черно-белите“ действа нова схема за премиите, която допълнително мотивира играчите.

Според една от промените, футболистите получават по 200 лева допълнително за всеки отбелязан гол след първия в даден мач. Това означава, че те са взели посочената дума след победата с 2:0 над Славия в предишния кръг.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Интересна е формулата за плащане на бонуси при победа в първенството. Размерът зависи от съперника и може да бъде 400, 500 или 600 лева.

При домакинска победа над последния в класирането се плащат 400 лева, но при успех над някой от грандовете футболистите взимат най-голямата премия. Подобна може да бъде изплатена, ако „черно-белите“ надвият Лудогорец като гост тази вечер от 20:30 часа.

Локомотив (Пловдив) вече записа девет поредни победи и има само две изгубени точки – при 1:1 в първия кръг с Ботев в дербито на Пловдив.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!