Проблемите се стоварват един след друг на главата на Дани Кики. Младежкият национал и халф на Локомотив (Пловдив) се замесил в як бой в дискотека под тепетата в ранните часове в събота, научи БЛИЦ.

Биячът от пловдивското дерби, който впоследствие бе наказан от Дисциплинарната комисия за 6 мача, е бил подразнен от фенове на Ботев. "Канарчетата" заплашили Кики, че нищо не е свършило, и че ще си има още много проблеми. Както е известно, на петък 13-и този месец халфът на "смърфовете" пострада, след като БМВ-то му осъмна с четири разрязани гуми. Неприятното бе, че дни по-рано пък Кики катастрофира с возилото на пловдивски булевард.http://www.blitz.bg/documents/newsimages/2009-10-31-cl-IMWWONWYP.jpg

"Няма да ти се размине само с нарязаните гуми. Ще видиш ти! Ще си имаш още проблеми", отправили заплахата феновете на Ботев.

В този момент извервеният Дани Кики не издържал и изкрещял на двамата подпийнали ултраси на кръвния враг да излязат отвън и да се разберат като мъже. Младежкият национал посъветвал приятелите си, които го придружавали в дискотеката, само да гледат и да не се намесват. Още при излизането навън Кики без да жали повалил на земята ултрасите на Ботев, наритал ги яко, след което отпрашил към дома си.

"Да, наистина отново имах проблем с фенове на Ботев. Иска ми се веднъж завинаги всичко това да приключи. Не искам да се занимавам с тях, но да знам, че и те няма да ми правят проблеми", сподели Дани Кики пред БЛИЦ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ