Този уикенд в родната "А" група ще се изиграят няколко съмнителни двубоя. БЛИЦ научи, че три от срещите са нагласени.

Циркът ще започне още днес, когато от 16:00 часа Вихрен приема Беласица на стадион "Българска армия". В този мач се очаква да паднат поне 3 гола. Слуховете са, че хора и от двата отбора са заложили в чуждестранни букмейкърски къщи на опцията "над 2,5 гола". Коефициентът за този вид залог на различните места фигурира от 1,75 до 1,90.

Утре пък в Ловеч Ботев (Пловдив) ще получи три точки от Локомотив (Мездра). "Канарчетата" се представят трагично напоследък и в момента са на предпоследното 15-о място с едва 15 точки. Според мълвата нещата били уредени, не от Димитър Христолов, а от Добрин Денев. Както е известно, Дробеца е спряган за нов шеф на Ботев. Освен, че е човек на "Титан АС", той е близък с Георги Бачев, а до края на миналата година бе в управата на "железничарите" от Мездра.

Фейърплей се очаква да липсва и на стадиона в квартал "Овча Купел", където Славия приема Спартак (Варна). Гостите са я закъсали сериозно за точки. Все още помним как "белите" взеха победата през есента край морето с попадение на Мартин Кавдански в продължението. Информациите са, че утре Славия ще даде поне точка на "соколите", като едва ли ще посмее напълно да полегне насред София, и то на 96-ата годишнина на клуба. /БЛИЦ