Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро е използвал много интересни методи, за да мотивира играчите на "червените". Сърбинът давал пари на всеки играч, който вкара гол от статично положение. 

За похватите му разказва вече бившият играч на ЦСКА Борис Секулич.

"Ел Маестро е много оригинален човек, сам казва за себе си, че е странен. Преди мачове ни надъхваше с уникални видеа и винаги това вършеше работа. На едно от тях виждахме например най-богатия човек в света - Уорън Бъфет, който въпреки огромното си състояние, караше обикновена кола, живееше в обикновен дом и се хранеше във верига ресторанти за бързо хранене", започва Секулич.

"Също така треньорът много се оплакваше, че не вкарваме от статични положения, особено от корнери. Преди един мач дойде и ни каза, че ще ни даде пари от собствения си джоб, ако вкараме гол след ъглов удар. Допълнителното условие беше да спечелим мача.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След това негово обещание започнахме да вкарваме голове след изпълнен корнер постоянно. После обеща да ни плаща за попадения от преки свободни удари. Кирил Десподов направи сума ти пари от него. Аз също имах ситуации да вкарам от статично положение, но за съжаление не успях", продължава разказа си бранителят.

"За един от головете ни Ел Маестро плати към 1000 евро, защото беше много доволен. Доста пари извади този човек от август до декември", завърши Секулич пред сръбско издание.