ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА е притиснат от срокове за събарянето на стадион „Българска армия“ преди началото на генералната реконструкция на легендарното съоръжение. „Армейците“ вече са избрали фирмата, която да бутне клубния дом.

Прегледани са всички подадени четири оферти. Избрана е тази, която не само е най-добра във финансово отношение, но и ще извърши всичко в срок от 100 дни. Събарянето на „Армията“ трябва да приключи до средата на месец май. Такова е било изискването на Столична община, тъй като именно след 15 май започва размножителен период за голяма част от животните и редките растения в Борисовата градина.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

След този срок за известно време се забраняват всякакви строително-монтажни работи на територията на парка. Скоро ще започне изграждането и на обходните пътища за строителната техника, която ще бъде използвана за стадиона на ЦСКА. В същото време продължава работата по демонтирането на част от „Българска армия“, като вече са премахнати част от седалките.

Пилоните и лампите от осветлението на стадиона ще бъдат преместени на тренировъчната база в Панчарево. Така не само централният терен в кампуса на „армейците“ ще бъде с осветление, но и един от помощните терени.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!