ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Треньорът на закъсалия финансово Чавдар (Етрополе) Иван Иванов - Русия напусна отбора. Това се случва, след като тимът, намиращ се на трета позиция в Югозападната трета лига, бе напуснат от някои от основните си играчи. Иван Иванов сам съобщи новината с пост в социалните мрежи.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Постът на Иван Иванов - Русия:

Шест месеца! Благодаря за това време с ВАС!

За 6 месеца успяхте да свършите толкова много работа и то за много кратък период от време. Адаптирахте се бързо към специфичността и начина ми на работа.

Заради стила на игра, който изградихме, заради тактическата ми лудост, която търпяхте, за детайлите, които ви говорех всекидневно, и съм ви втръснал :) за изискванията които имахме Аз и ЕКИПА ми към вас "На и Извън" терена Браво на вас!

Знам, че понякога бях досаден и дразнещ с тези разбори, разговори и желания за индивидуалното ви развитие и отборното израстване на всички вас в клуба.

Благодаря Ви, че попаднах на такава група от млади хора, които търсят професионално развитие по един достоен и смел начин! Показахте голяма лоялност към мен, ЕКИПА и клуба, и вяра към целия процес, който започнахме.

Благодаря ви, че в момент на несигурност, никой не трепна и ВСИЧКИ заедно решихме да продължим без колебания.

Р.S. BG футболеееееее..., поредна футболна драма. Обичаме да разваляме неща.....
преди 2 часа