Донеслият победата на Берое с 1:0 над Левски на "Герена" Петър Димитров се оплака, че ситуацията в отбора от Стара Загора е изключително тежка. Днес юношата на ЦСКА игра 90 минути при равенството 1:1 като гост на Сливен и съжаляваше след края на двубоя, че той и съотборниците му не са си тръгнали с трите точки от стадион "Хаджи Димитър".

"Много е тежко положението при нас. Имаме да получаваме четири премии, а заплатите вече не ги помня колко са. Геньо и Дамян не спират да търсят пари, но няма. Кофти работа", каза Петър Димитров, визирайки хората от ръководството на Берое Геньо Динев и Дамян Георгиев.

Петър Димитров каза още, че утре е последният срок, в който може да си плати квартирата, в противен случай ще бъде изгонен. Той обаче увери, че дори да се наложи всички играчи са готови да спят в една квартира, но да играят за Берое.

"Утре ще си платя за квартирата, иначе ще ме изгонят. Намерих малко пари. Ако трябва дори всички ще спим в една квартира, но ще продължим да играем за Берое", каза още юношата на ЦСКА. /БЛИЦ