Снимки по слипове скараха водещите футболисти на ЦСКА и ръководството на клуба, научи БЛИЦ. "Червените" се снимаха днес за нестандартен календар, в който позират по бельо. В Арсенал издадоха подобен календар през миналата година, който грабна сърцата на дамската аудитория и за отрицателно време се изчерпа на пазара. Сега в Борисовата градина се надяват да постигнат същия резултат. Част от играчите обаче категорично са отказали да се снимат по слипове. Става въпрос за Здравко Лазаров, Евгени Йорданов, Тодор Янчев, Владимир Манчев, Йордан Тодоров и Маркиньос. "Ние сме женени, а имаме и деца. Какво ще кажат те, като видят бащите си по гащи на календара!?", недоволствали семейните футболисти на ЦСКА.
Здравко Лазаров пък заяви пред БЛИЦ: "Аз наистина отказах. Не искам да ме занимават  с глупости, още повече, че утре ми предстои операция"
След като те отказали да застанат пред фотообективите, ръководството наредило на младите да тръгнат към студиото и да се събличат за снимки. Около десетина играчи ще грейнат по слипове в многолистовия календар на ЦСКА за 2009 година. Сред тях са младите надежди Иван Иванов, Мартин Тошев, Сашо Тонев и Янко Сандански/БЛИЦ