Футболистите на Пирин (Гоце Делчев) бяха разпуснати във ваканция, която ще бъде до 13 януари. Възможно е отборът изобщо да не събере след Нова година. Всичко това зависи от Общото събрание на клуба, което е насрочено за 6 януари.

Както е известно, на него трябва да се избере ново ръководство. Тогава ще се разгледат какви задължения има клубът към футболисти, персонал и институции.

"Казал съм на футболистите, че зимната подготовка започва на 13 януари. На този етап не знам дали играчите ще разтрогнат договорите си с клуба. Това е тяхна собствена преценка", коментира спортният директор на аутсайдера в "А" група Иван Близнаков.

"Колкото до треньорската оставка - всичко е на думи, а при мен няма нищо. Костадин Ангелов не е подавал оставка и по документи продължава да се води треньор на Пирин (ГД). Не липсват обаче кандидати за неговия пост. Всеки ден ми звънят треньори, които предлагат своите услуги, но при положение, че си имаме действащ треньор кандидатурите не ги обсъждаме", добави Близнаков.